Étterem - Club Dobogómajor Restaurant

Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk Önnek - Foglaljon szobát online

Hotelnév Érkezés időpontja Éjszakák

ÉTTEREM - Club Dobogómajor Restaurant

A Club Dobogómajor étterem egész évben otthonos, komfortos enteriőrrel fogadja vendégeit, tavasztól – őszig pedig terasszal is várjuk a hozzánk betérőket. Éttermünk természetesen simul eggyé - mind hangulatában, mind pedig kínálatában – a szezonális alapanyagokkal, és a természettel is. Az étlapon nem túlbonyolított, de alaposan átgondolt fogások szerepelnek, melyek ötvözik a klasszikus magyar és a nemzetközi konyha ízeit, jellegzetességeit. Közérthető, szerethető ételek készítése a feladatunk, hogy mind a szállodánkban pihenésüket töltő, mind pedig a hozzánk betérő vendégeknek megfeleljünk. Mindig megújuló étlappal várjuk Önöket, melyet itt tekinthetnek meg.

Éttermünk nyitva tartása:

7:30 – 10:00: - Bőséges büféreggeli ( friss pékáru, felvágottak, sajtok, joghurt, müzli, tojás, tea, kávé, rostos üdítő, vaj, méz, stb….. )
12:00 – 14:30: - Kétfogásos ebédmenü + minden nap új desszert ( aktuális déli menünk: itt )
18:00 – 21:00: - A’ la carte

Júniustól szeptemberig 22:00 óráig tartunk nyitva. A nyári hónapokban, csütörtökönként és szombatonként - jó idő esetén grill-teraszunkon / rossz időben éttermünkben - Grill estet tartunk, melyen felár ellenében lehet részt venni. Valamint minden nap friss, kemencés pizzát is rendelhetnek tőlünk, akár az apartmanjukba is, 18:00-tól.

Asztalfoglalás e – mailben: etterem@clubdobogomajor.hu
Asztalfoglalás telefonon: +36-83 / 531-995, +36-83 / 531-994, illetve szállodán belül a 817-es mellék

Utalványok elfogadása:
- Otp Szép Kártya
- K&H Szép Kártya
- MKB Szép Kártya

Az oldalunkon ún. cookie-kat használunk, a lehető legjobb webes élmény biztosítása érdekében. A továbblépéssel és az oldal használatával, beleértve az oldalon maradást is, Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információkért vagy a cookie-k eltávolításáért, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi irányelvek 4.5.A ill. 4.5.B fejezetét.

Tovább